• ArabicEnglishGermanPersian
  • | ورود اعضا
  • | ثبت نام رایگان

مدیریت رنگ و افزایش کیفیت چاپ (قسمت پانزدهم) بابک شیرخانی

خطی سازی[1] و کالیبره کردن

قبلاً اشاره کردیم که CtP سطحی از انعطاف پذیری را در تصویر سازی ارائه می کند که با پلیت سازی آنالوگ ممکن نیست، زیرا اطلاعات تصویر را می توان در طول ترام گذاری در ریپ برای دستیابی به مقدار مورد نظر تن روی پلیت تعدیل کرد.

نرم افزارهای مختلف ریپ ممکن است رویکردهایی اندکی متفاوت نسبت به خطی سازی و کالیبره کردن داشته باشند. ما باید بتوانیم مستقلاً انتقال تصویر به پلیت را برای تهیه یک مرجع پایه به منظور نظارت بر ثبات خطی سازی کنیم. پس از خطی سازی دستگاه، باید بتوانیم یک منحنی خصوصیت را برای دستیابی به مقادیر تن لازم روی پلیت ایجاد کنیم. مثلاً اگر ما بخواهیم خصوصیات چاپی مشابهی را حفظ کنیم که در طول کار با فیلم بدست آمده اند، به انتقال خطی مقادیر اطلاعات تن به پلیت نیاز نداریم. لازم است تا مقادیر تن را تا حدی کاهش دهیم که برابر با کاهشی باشد که هنگام چاپ با فیلمهای پوزیتیو رخ می دهد.

ممکن است بخواهیم تا این رویکرد را برای تعدیل خصوصیات انتقال تن بدست آمده در چاپ گسترش دهیم تابا یک شرایط مرجع یا دیگر فرآیندهای چاپ مطابقت دهیم. برای انجام این کار، لازم است تا از پلیتها با یک انتقال خطی عکس گرفته و در شرایط و دنسیته عادی چاپشان کرد. با استفاده از چاپ های حاصل، خصوصیت واقعی انتقال تن( هنگام استفاده از پلیتهایی که به صورت خطی تصویر گرفته شده اند) با استفاده از سنجش نقطه ظاهری برای هر تن روی کنترل هدف تعیین می شود. آنگاه ایجاد منحنی اصلاح لازم برای چاپ به منظور دستیابی به انتقال تن شرایط مرجع ممکن می شود. روند انجام کار در شکل 7-9 نشان داده شده است.

ابتدا، اطلاعات را برای تعریف منحنی مورد نیاز برای شرایط مرجع، بعلاوه اطلاعات واقعی کسب شده از چاپ آزمایشی با پلیتهای تصویر گرفته شده خطی را ترسیم می کنیم. برای تعیین منحنی کالیبره سازی پلیت از جایی باید آغاز کنیم که منحنی مورد نیاز یک خط عمودی شبکه را قطع کند. از اینجا به صورت موازی با محور افقی ادامه می دهیم تا زمانی که شما به منحنی واقعی برسید و آنگاه است که باید به صورت عمودی حرکت کنید تا به unity line (خط اشتراک) برسید. از این نقطه ما موازی با محور افقی حرکت می کنیم تا به خط عمودی شبکه ای برسیم که از آن شروع کرده بودیم. حال، مکانی روی منحنی کالیبره سازی تعریف می شود؛ این کار را در مورد دیگر مقادیر تن نیز تکرار کرده و نقاط را بوسیله یک منحنی به هم متصل کنید. اطلاعات موجود روی این منحنی با استفاده از ریپ در تصویر سازی به منظور تهیه پلیتی استفاده می شود که هنگام استفاده از آن در چاپ، منحنی خصوصیت مورد نظر بدست می آید.

پست مرتبط

نظر خود را بگذارید