• ArabicEnglishGermanPersian
  • | ورود اعضا
  • | ثبت نام رایگان

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان موفق شده‌اند با بومی‌سازی فیلامنت‌های ABS، در مسیر رفع نیاز صنعت چاپ سه‌بعدی کشور به ماده مصرفی پرکاربرد در پرینترهای سه‌بعدی گام بردارند.

در نخستین روز از جایزه ملی نکست، رویداد «دریچه‌ای رو به سوی آینده» با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری و به میزبانی شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان برگزار شد. در این رویداد شرکت‌های بخش رقابت نهایی این جایزه با محوریت فناوری‌های مواد، اپتیک، لیزر و میکروالکترونیک و زیست‌فناوری و سلامت، به معرفی و بیان ویژگی‌های فناوری توسعه یافته شرکت خود پرداختند.

رفع نیاز صنعت چاپ سه‌بعدی به ماده مصرفی فیلامنت

شرکت دانش‌بنیان بسپار شیمی سپیدان که در دومین جایزه ملی نکست حضور دارد، محصول دانش‌بنیان کامپاندها و آلیاژهای ABS را برای تولید فیلامنت‌های مورد نیاز در فرآیند چاپ سه‌بعدی، بومی سازی کرده است.

علی علیخانی، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان درباره این فناوری به تسنیم گفت: با هدف پاسخ به تقاضای رو به افزایش مصرف فیلامنت‌های چاپ سه بعدی در پی افزایش استفاده از چاپگرهای بعدی FDM، شرکت بسپار شیمی قابلیتهای خود را با بهره گیری از تخصص در زمینه کامپاندینگ پلیمر برای تولید فیلامنت پیشرفته چاپگر سه بعدی گسترش داده است.

بیشتر بخوانید

این فعال فناور بیان کرد: پرینتر سه بعدی fdm با ذوب مواد مصرفی که اصطلاحاً فیلامنت گفته می شود، باعث ساخت لایه به لایه قطعات پرینت سه بعدی می‌شود. فیلامنت به عنوان ماده مصرفی این نوع چاپگرهای سه‌بعدی، دارای قابلیت‌های منحصر به فرد و انعطاف‌پذیری قابل توجهی در تولید انواع نمونه‌ها به کمک فرآیند چاپ سه بعدی هستند.

دانش فنی کاملا بومی انواع فیلامنت‌ها مبتنی بر ABS

علیخانی، به دستیابی ایران به قابلیت تولید با کیفیت بالا، انواع فیلامنت‌های بر پایه ABS تکمیل زنجیره فناوری این محصول در کشور اشاره کرد و افزود: این فیلامنت‌ها برای ساخت قطعات متنوعی از انواع مدل‌ها تا قطعاتی با مقاومت مکانیکی بالا و خواص ویژه استفاده می شوند.

وی افزود: فیلامنت‌های آلیاژی مبتنی بر ABS در بخش تحقیق و توسعه این شرکت جهت تولید امکان سنجی شده‌اند تا بتوان انواع فیلامنت‌ها را با کاربردهای مختلف چاپ سه‌بعدی، در کشور تولید شود و به رفع نیاز فناوری چاپ سه بعدی به این ماده مصرفی، کمک کند.

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان بسپار شیمی با اشاره به کاهش چشمگیر هزینه‌های تمام شده برای تأمین فیلامنت مورد نیاز چاپگرهای سه‌بعدی عنوان کرد: تلاش می‌کنیم با تحقیق و توسعه و فراهم کردن زیرساخت‌های تولید و با تکنیک‌های پیشرفته کامپاندینگ به این روش تولید و کشور را در تامین پلیمر خودکفا کند. این تغییر نوآورانه نسبت به تکنیک‌های پتروشیمیایی سنتی، باعث بهبود کیفیت و عملکرد انواع کامپاندهای و آلیاژهای ABS می‌شود که می‌توانیم انواع ABS را تولید کرده به قابلیت تولید انواع فیلامنت‌های چاپگر سه‌بعدی، با قابلیت‌های مختلف مورد نیاز صنعتگران چاپ سه‌بعدی تولید کنیم. این فیلامنت با ویژگی‌های سفارشی شده و خاص، می‌تواند به تولید انواع مدل‌های سه بعدی منطبق با ویژگی‌های محصول اصلی منجر شود.

پست مرتبط

نظر خود را بگذارید