در بسته بندی مایعاتوزن کردن می تواند مهمترین عملیات در فرآیند پردازش غذا باشد. و البته بخشی که بالا ترین میزان هدر رفتن محصول را داشته باشد.تقریبا هر ماشین پر کننده ای می تواند بالقوه تنظیم شود برای پرکردن بطری و محفظه براساس سنجش وزن. پر کردن براساس وزن، بیشتر برای محصولات خشک استفاده می شود مثل پودرها یا دانه های کوچک.چالش پیش رو فقط تعیین بهترین روش برای وزن کردن و سنجیدن نیست. این مسئله هم اهمیت دارد که محصول به نحوی اداره شود که هر گونه فساد و تنزل کیفیت آن بعد از وزن کردن به
حداقل ممکن برسد. هم تجهیزات کار و هم کسانی که نقش تامین کننده (supplier) دارند اهمیت حیاتی دارند. اهمیت آنها وقتی آشکار می شود که با تجربه ی بیش از بیست و پنج سال نقش وزن کننده(weigher) را مورد بررسی قرار می دهیم. رهنمودهای زیر می توانند مفید باشند:
1. اهداف کلی سیستم را تعیین کنید.
به دقت هر بخش سیستم را مورد بررسی قرار دهید(مثل وزن کننده). هر بخش سیستم مثل وزن کننده مهم است همه ی بخش ها باید با هم همکاری کنند تا محصول خروجی مطلوبی حاصل آید که به دقت در بطری ها و بسته ها قرار گرفته باشد.
2. ویژگی های محصول آینده را با در نظر گرفتن تامین کنندگان آینده بررسی کنید. نمونه های محصول را برای سازندگان ماشین بفرستید که آنها راتست کنند و ضبط ویدئویی انجام دهند. این مرحله ممکن است وقت گیر باشد اما هرچه محصول با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گرفته باشد اعتبار آن هم بیشتر تضمین می شود.
3. شرایط زیست محیطی ساختمان و تجهیزاتتان را به دقت بررسی کنید.
این مرحله شامل بررسی درجه حرارت و میزان رطوبت بخش پرکردن و بخش ذخیره کردن نیز می شود. این شرایط اثر زیادی برمحصولی دارند که باید در بطری ها پر شود. همچنین این شرایط ممکن است بر حفظ و دوام محصول نیز تاثیر داشته باشند.
4. اطمینان حاصل کنید که عملیات و شرایط نگهداری از نظر بهداشتی در سطح بالایی قراردارند. فقط به تبلیغات ابزار و خدمات کنترل اکتفا نکنید. تجهیزاتی را انتخاب کنید که به آسانی بتوان اجزای آنها را از هم جداکرد و تمیزشان کرد. برنامه ی نگهداری دقیق و منظمی را دنبال کنید که محصول درجه یک را تضمین کند.
5. بررسی کنید چگونه عملیات وزن کردن و پر کردن تحت تاثیر نوع محصول قرارمی گیرند.
نوع محصول بسته به اینکه تازه باشد یا منجمد، خشک یا ترد و شکننده بر عملیات وزن کردن و پر کردن موثر است. وزن کردن تحت تاثیر همه ی شرایط محصول است چه فیزیکی و چه زیست محیطی. یک محصول در هنگام جابجایی و انتقال بسته به اینکه تازه باشد یا منجمد،شیوه های کاملا متفاوتی را می طلبد. تامین کننده (supplier) باید حق انتخاب سنجش گران یا وزن کنندگانی (weigher) با کاربردهای ویژه داشته باشد:
*سنجش گرانی با شیب نرم برای محصولات ترد و شکننده
*سیستم های تایید روزانه USDA اگر قابل اعمال باشند
*سنجش گرانی برای محصولاتی ترو تازه و چسبنده و دارای قطعات بزرگ مثل گوشت ماکیان
*سنجش گرانی طراحی شده برای محصولاتRTE (آماده برای خوردن)، محصولات تازه ای مثل کیت های سالاد که امروزه بسیار محبوب هستند. اما چالش های خود را دارندچرا که ممکن است در هنگام ارسال یا انتقال تغییر کنند.
6. چالش های خاص محصولات دانه دار و ریز را بررسی کنید.
تامین کننده ی شما باید طیفی از مدل های سنجش گر را داشته باشد تا بتئاند وزن های موردنظر را اداره کند وزن هایی مانند محصولات ریزدانه و پودری. شاید بخواهید حجمی از محصول را اتوماتیک بارگیری کنید بنابراین ماشین هرگز نباید بیشتر یا کمتر از محصول پر شود.
بهترین عملیات در تکمیل تجهیزات سنجش (وزن کردن) و پرکردن (weigh/filling) بسته بندی مایعات
وزن کردن می تواند مهمترین عملیات در فرآیند پردازش غذا باشد. و البته بخشی که بالا ترین میزان هدر رفتن محصول را داشته باشد.تقریبا هر ماشین پر کننده ای می تواند بالقوه تنظیم شود برای پرکردن بطری و محفظه براساس سنجش وزن. پر کردن براساس وزن، بیشتر برای محصولات خشک استفاده می شود مثل پودرها یا دانه های کوچک.چالش پیش رو فقط تعیین بهترین روش برای وزن کردن و سنجیدن نیست. این مسئله هم اهمیت دارد که محصول به نحوی اداره شود که هر گونه فساد و تنزل کیفیت آن بعد از وزن کردن به
حداقل ممکن برسد. هم تجهیزات کار و هم کسانی که نقش تامین کننده (supplier) دارند اهمیت حیاتی دارند. اهمیت آنها وقتی آشکار می شود که با تجربه ی بیش از بیست و پنج سال نقش وزن کننده(weigher) را مورد بررسی قرار می دهیم. رهنمودهای زیر می توانند مفید باشند:
1. اهداف کلی سیستم را تعیین کنید.
به دقت هر بخش سیستم را مورد بررسی قرار دهید(مثل وزن کننده). هر بخش سیستم مثل وزن کننده مهم است همه ی بخش ها باید با هم همکاری کنند تا محصول خروجی مطلوبی حاصل آید که به دقت در بطری ها و بسته ها قرار گرفته باشد.
2. ویژگی های محصول آینده را با در نظر گرفتن تامین کنندگان آینده بررسی کنید. نمونه های محصول را برای سازندگان ماشین بفرستید که آنها راتست کنند و ضبط ویدئویی انجام دهند. این مرحله ممکن است وقت گیر باشد اما هرچه محصول با دقت بیشتری مورد بررسی قرار گرفته باشد اعتبار آن هم بیشتر تضمین می شود.
3. شرایط زیست محیطی ساختمان و تجهیزاتتان را به دقت بررسی کنید.
این مرحله شامل بررسی درجه حرارت و میزان رطوبت بخش پرکردن و بخش ذخیره کردن نیز می شود. این شرایط اثر زیادی برمحصولی دارند که باید در بطری ها پر شود. همچنین این شرایط ممکن است بر حفظ و دوام محصول نیز تاثیر داشته باشند.
4. اطمینان حاصل کنید که عملیات و شرایط نگهداری از نظر بهداشتی در سطح بالایی قراردارند. فقط به تبلیغات ابزار و خدمات کنترل اکتفا نکنید. تجهیزاتی را انتخاب کنید که به آسانی بتوان اجزای آنها را از هم جداکرد و تمیزشان کرد. برنامه ی نگهداری دقیق و منظمی را دنبال کنید که محصول درجه یک را تضمین کند.
بیشتر بخوانید:
1-پیشنهاد برای خرید تجهیزات پر کننده ی مایعات
2-پنج گرایش در تجهیزات پر کردن مایعات
3-عامل محرک در اتوماسیون انبارداری صنایع غذایی و نوشیدنی
5. بررسی کنید چگونه عملیات وزن کردن و پر کردن تحت تاثیر نوع محصول قرارمی گیرند.
نوع محصول بسته به اینکه تازه باشد یا منجمد، خشک یا ترد و شکننده بر عملیات وزن کردن و پر کردن موثر است. وزن کردن تحت تاثیر همه ی شرایط محصول است چه فیزیکی و چه زیست محیطی. یک محصول در هنگام جابجایی و انتقال بسته به اینکه تازه باشد یا منجمد،شیوه های کاملا متفاوتی را می طلبد. تامین کننده (supplier) باید حق انتخاب سنجش گران یا وزن کنندگانی (weigher) با کاربردهای ویژه داشته باشد:
*سنجش گرانی با شیب نرم برای محصولات ترد و شکننده
*سیستم های تایید روزانه USDA اگر قابل اعمال باشند
*سنجش گرانی برای محصولاتی ترو تازه و چسبنده و دارای قطعات بزرگ مثل گوشت ماکیان
*سنجش گرانی طراحی شده برای محصولاتRTE (آماده برای خوردن)، محصولات تازه ای مثل کیت های سالاد که امروزه بسیار محبوب هستند. اما چالش های خود را دارندچرا که ممکن است در هنگام ارسال یا انتقال تغییر کنند.
6. چالش های خاص محصولات دانه دار و ریز را بررسی کنید.
تامین کننده ی شما باید طیفی از مدل های سنجش گر را داشته باشد تا بتئاند وزن های موردنظر را اداره کند وزن هایی مانند محصولات ریزدانه و پودری. شاید بخواهید حجمی از محصول را اتوماتیک بارگیری کنید بنابراین ماشین هرگز نباید بیشتر یا کمتر از محصول پر شود.
نظر خود را بگذارید